Despre noi

Despre Noi

Sweet Booth - Cabina foto!

Va punem la dispozitie cabine foto pentru toate tipurile de evenimente - nunti, botezuri, petreceri aniversare, evenimente corporate, serbari școlare, reuniuni. Noi cream o experienta cu adevărat de neuitat prin furnizarea de servicii de top, la cele mai inalte standarde.
Facem parte dintr-o echipa cu 15 ani vechime in industria evenimentelor. Am lansat serviciile de photobooth in Ianuarie 2016, cu o singura cabina, clasica, doar pentru clientii nostri, anul acesta ne-am propus sa dezvoltam acesta ramura. Avem trei cabine adaptate pentru orice eveniment.


Intrebari si raspunsuri.

"Ce zona acoperiti si care sunt costurile de transport?"
Pentru Bucuresti si Ilfov, transportul este inclus in pret, ne deplasam oriunde in tara iar pretul pentru transport este de 1leu/km

"Cat timp dureaza instalarea pentru cabina foto?"
Instalarea dureaza in jur de 15 minute, dar echipa noastra ajunge cu minim o ora inaintea invitatilor dumneavostra. Pentru ca invitatii tai sa nu fie deranjati si sa se bucure din primele clipe de serviciile noastre.

"De cat spatiu aveti nevoie pentru a instala Cabina foto?"
In functie de modelul ales, cabina inchisa/deschisa, avem nevoie de la 1mp pana la 4/3m, pe langa cabina foto avem si masuta de accesorii.

"Cati oameni pot intra in cabina foto?"
Avem doua tipuri de cabina: cabina inchisa - pana la 12-13, cabina deschisa - in jur de 20.

"Imi pot personaliza fotografiile?"
Sigur, poti alege formatul: 10/15 sau 5/15. Iti punem la dispozitie o lista cu colaje gata facute. Daca nu se potriveste nimic din ce iti prezentam putem face impreuna colajul tau.

"Care este calitatea printurilor?"
Imprimantele noastre sunt de ultima generatie, folosim minilaboratoare foto, printul tau este gata in 8secunde.

"Putem imparti programul cabinei in doua reprize cu pauza intre ele?"
Putem pune o pauza intre reprize, putem incepe si mai tarziu fata de ora receptiei. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

"Cate copii ale fotografiilor pot fi printate?"
Suntem atenti ca fiecare persoana din fotografie sa primeasca cate o copie!

About